Ekte Thousand Island-dressing er fantastisk godt

I går serverte jeg kongekrabbe med hjemmelagd (ok, nesten - jeg kjøpte majones, for den majonesen jeg prøvde lage ble blæh, siden jeg ikke hadde nok rapsolje og prøvde maisolje. Hvis noen googler "Kan man bruke maisolje i hjemmelagd majones?", så er svaret et definitivt NEI! Det både smakte og lukta trevlete tre - eller noen sånt) Thousand Island-dressing, du vet, den originale og vanvittig gode. Eller, det vil si, original i følge dinmat.no. Min variant av oppskriften er som følger:

To poser ekte majones fra Mills
1 ts dijonsennep
1 ss hvitvinseddik
2 ss ketsjup (Idun, så klart)
1/2 ts kajennepepper
1 ts konjakk (kan sløyfes)
1 ts worchestersaus
1 ts akasiehonning (eller vanlig, men varm den gjerne litt, så den blir mer flytende)
1 ts sitronsaft (kan fint bruke fra sånn gul flaske med grønn kork, som du sikkert har i kjøleskapet og som aldri blir brukt opp)

Pisk opp majonesen, tilsett alt, bland. Ferdig! (sett kjølig om det er en stund til mat)

Baguett og brød til kongekrabbe naturell er også bra, og med brødet kan du også få med deg ALL dressingen, også den nederst i skåla ;)

Kilde: dinmat.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kate A. F.

Kate A. F.

38, Vestby

Jeg er en kløpper til å samle - spesielt på lure ting og nyttige saker. Problemet er at de oftest støver ned i en skuff. Men nå skal jeg samle de her, så de er lett tilgjengelige! Mest for min egen del, men du får gjerne snappe opp tips om du vil :)

Kategorier

Arkiv

hits