Oppskrift på god spagetti carbonara

Dette er ikke sånn original carbonara skal være, men jeg liker den norske varianten MYE bedre enn den originale (i alle fall når jeg lager selv).

Fremgangsmåte: http://www.tv2.no/gmn/wenche/oppskrifter/spaghetti-carbonara-2263299.html

4 porsj/pers(?):
350 - 400 g spagetti
200 g bacon
olivenolje til steking
2 fedd hvitløk
0,5 dl kokevann fra spagettien
4 egg
1 dl fløte
2 dl revet parmesan (kjøp hel og riv selv!!! Ferdigrevet parmesan lukter og smaker helt forferdelig pga. et amtiklumpemiddel som er tilsatt!)
grovmalt pepper

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kate A. F.

Kate A. F.

38, Vestby

Jeg er en kløpper til å samle - spesielt på lure ting og nyttige saker. Problemet er at de oftest støver ned i en skuff. Men nå skal jeg samle de her, så de er lett tilgjengelige! Mest for min egen del, men du får gjerne snappe opp tips om du vil :)

Kategorier

Arkiv

hits