Anbefalt drikkeflaske i barseltiden

Jeg er på nytt i fødselspermisjon, og sist gang husker jeg at jeg veltet opptil flere glass med drikke når jeg satt i sofaen og ammet. Jeg hadde nemlig ikke bord innen rekkevidde da jeg satt i "ammeposisjon" - men nå har jeg prøvd ulike flasker/kopper, og jeg anbefaler på det sterkeste disse to:

FLASKE: Camelbak Eddy
FORDI: Du får opp tuten med en hånd, og du kan suge opp siste rest i flaska uten å måtte helle på den (tuten er forbundet med et sugerør ned i flaska) - pluss at den er noenlunde tett selv om den velter med tuten "åpen".


KOPP: Contigo Autoseal
FORDI: Du åpner koppen med et trykk og du trenger ikke skifte grep for å drikke. Når du slipper knappen er koppen helt tett igjen, så den holder godt på varmen, og koppen kan bare slenges i sofaen (eller i veska, stellebagen, bilsetet, ...) uten at det lekker en dråpe. Kan også brukes til kald drikke, men det er plass til mer drikke i Camelbak'en.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kate A. F.

Kate A. F.

37, Vestby

Jeg er en kløpper til å samle - spesielt på lure ting og nyttige saker. Problemet er at de oftest støver ned i en skuff. Men nå skal jeg samle de her, så de er lett tilgjengelige! Mest for min egen del, men du får gjerne snappe opp tips om du vil :)

Kategorier

Arkiv

hits