Bøker jeg kanskje skal lese

Boklesning er en sånn "burde, burde" hos meg, men hvis jeg noen gang skal komme meg i lesinga igjen, så må det være noe morsomt. Og i følge KK er dette morsomme bøker:

  • Bernhard Hvals forsnakkelser (Lars Saabye Christensen)
  • Klokken i Makedonia (Knud H. Thomsen)

Før leste jeg bøker i fleng. Og hadde jeg begynt på en, så leste jeg den alltid ferdig. Jeg forbanner den som fortalte meg at man ikke behøver å lese ferdig bøker som man har begynt på, men som virker kjedelige! Ikke at jeg husker hvem det var, heldigvis ;)

 

5 kommentarer

Ninaforfatter

01.09.2011 kl.12:27

Jeg har den øverste, men har ikke hørt om den nederste. Takk for det tipset!

Jeg leste masse bøker før, men da ungene var små hadde jeg ikke konsentrasjon eller overskudd til å lese noe som helst. Plutselig en dag vendte lysten tilbake, og nå leser jeg like mye som før. :-)

Kate A. F.

01.09.2011 kl.20:42

Ninaforfatter: Var den morsom? Da mener jeg så morsom at man faktisk flirer mens man leser :) Jeg husker enda latterkrampene jeg hadde av Lotte-bøkene som "Tuppen og Lillemor"-klubben hadde da jeg var lita, og noen sånne skulle jeg gjerne hatt av en bok igjen. Det er så befriende med en skikkelig tåresprutende, hikstende, magemuskelkrampefremkallende latterkrampe!

Ninaforfatter

02.09.2011 kl.11:10

Jeg har ikke lest boka om Bernhard Hval ennå...

Men to bøker som jeg lo hysterisk av var Célestine Vaites "Laken, løk og kokosmelk" og "Kloke kvinner og troll til menn". De bøkene tar for seg dagliglivet til ei dame fra Tahiti. Den første boka er lett tilgjengelig, ellers finnes de på engelsk i pocketutgaver i nettbutikkene. :-)

Kate A. F.

02.09.2011 kl.12:02

Ninaforfatter: Takk for tips! Får prøve meg på biblioteket først, har plassproblemer i hyllene mine ;)

Ninaforfatter

02.09.2011 kl.19:39

Hehe, du skulle sett mine hyller... Bøkene står stablet i hauger på gulvet foran hyllene også... Men jeg er en ihuga samler, og låner ikke, men kjøper... Kanskje ikke alltid like lurt!!? :-)

Ha en fin helg! :-)

Skriv en ny kommentar

Kate A. F.

Kate A. F.

36, Vestby

Jeg er en kløpper til å samle - spesielt på lure ting og nyttige saker. Problemet er at de oftest støver ned i en skuff. Men nå skal jeg samle de her, så de er lett tilgjengelige! Mest for min egen del, men du får gjerne snappe opp tips om du vil :)

Kategorier

Arkiv

hits