Julegavetips

Jeg plukket opp Gadgetbibelen fra Teknikmagasinet her en dag. Mange morsomme og egentlig komplett unyttige ting (i alle fall etter at du har kommet over de første 15minuttene med henrykkelse).

 • Fake TV - lur tyen til å tro at det er noen hjemme med en dings som gir inntrykk av at TVen står på (hvorfor betale i dyre dommer for en Securitas-alarm? Ok, så gjør jeg det selv...)
 • LED Dusj - bytter farge etter hvor varmt vannet er (det er vel større sannsynlighet for at du er blind enn at du ikke kan kjenne smerte (eller temperatur) i huden?)
 • Lightning Reaction Revenge - reaksjonsspill hvor taperen(e) får elektrisk støt (hysterisk morsomt, også når jeg selv får støt. Kjøpte til lillebror, som kanskje var litt ung for det, for han spilte ikke mange gangene...)
 • Flying alarm clock - fang helikopterrotoren som letter når alarmen går før du kan slå av lyden (kanskje årets alarm til samboeren? Nei, han finner vel bare på noe smart som han gjorde med alarmklokka med hjul. Tjorer rotoren fast, kanskje?)
 • Bordradio, batteridreven - til å høre nyheter på badet om morgenen (eller du kan sette den på en musikkanal eller plugge inn iPoden og danse naken foran speilet)
 • Dykkermaske med innebygd kamera - ta bilder under vann (hvorfor hadde ikke jeg sånn da jeg snorklet på gületcruise med StarTour i sommer?)
 • Bottle stopper - egentlig en flaskepropp, men den må da også kunne brukes som en løpsplugg til en paintballbørse? Perfekt til utdrikningslag på paintballspilling! (Hahaha, jeg kunne ikke dy meg :D )
 • Vekkerklokke Granat - perfekt for den som hver morgen ønsker å slenge vekkerklokka til pisis (spørsmålet er om man faktisk våkner av det...?)
 • Walkie-talkies (Galaxy, Topcom, Cobra) - 3 km rekkevidde og anropsvarsel (uunnværlig når man reiser (ofte) i gruppe til utlandet og ikke har råd til å betale de ekstra mobilutgiftene man får fordi folk ringer når de ikke finner fram eller ikke rekker fram til avtaler eller vil gi en beskjed eller vil endre en avtale eller bare ha det gøy med de andre på de andre hotellrommene etter "lights out". Anbefales til turneringer og stevner og konkurranser hvor man er mange men ikke vil gå i samlet tropp absolutt HELE tiden (paintball, fotball, håndball, korps, turn, you-name-it)
 • Paintballutstyr - Anbefales VELDIG, men kjøp heller i en paintballbutikk, så får du veiledning og hjelp og har mulighet til service dersom du som nybegynner skulle klare å skru deg bort inne i teknologien. Anbefaler mest de som har både hall, butikk og utleie av paintball i Kværnerbyen i Oslo!
 • Megasprettert for vannballonger - slynge som kaster vannballonger opp til 50 meter! (ok, kanskje ikke en god julegaveidé, men noe artig må man jo handle til seg selv med det samme man holder på. Et must på hytta eller i sommerhuset? Det skal jo være artig for ungene også!)
 • Magisk speil - små gjenstander ser ut som om de svever over speilskåla. (Utrolig fascinerende sak som setter undringen (og konversasjonen i gang hos dine gjester!)  

Vi er bare to måneder unna jul. Jeg gleder meg, men gruer meg til handlinga :(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kate A. F.

Kate A. F.

36, Vestby

Jeg er en kløpper til å samle - spesielt på lure ting og nyttige saker. Problemet er at de oftest støver ned i en skuff. Men nå skal jeg samle de her, så de er lett tilgjengelige! Mest for min egen del, men du får gjerne snappe opp tips om du vil :)

Kategorier

Arkiv

hits